Resultaat 1 - 10 (van 91)

• 15 jul t/m 19 jul Hulp bij taal Bekijk details

15 juli 2024 t/m 19 juli 2024 | Diverse vestigingen

Heb je moeite met lezen of werken met de computer? Geen zorgen, bij ons ben je niet de enige. We bieden taalbegeleiding, oefenmogelijkheden en de hulp van vrijwilligers. Leren bij ons is leuk, gezellig en nuttig. Kom naar de Bibliotheek Hoeksche Waard en ontdek een wereld vol mogelijkheden die voor je opengaat!

• 15 jul t/m 19 jul Hulp bij digitaal Bekijk details

cheerful young woman helping an elderly senior person using laptop  computer for internet search and email 15 juli 2024 t/m 19 juli 2024 | Elke week | Diverse vestigingen

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig. Kun je wel wat hulp gebruiken of ken je iemand die hulp nodig heeft? Kom langs in de Bibliotheek. Wij denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt. Je hoeft geen lid te zijn.

• di 16 jul Handwerkcafé Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (De Waterstal)

Wat is er leuker dan breien, haken, kleuren, borduren met een potje thee of kopje koffie, wat lekkers en goed gezelschap? De knusse huiskamer van de bibliotheek in het Oude Raadhuis is dé plek om elkaar te ontmoeten, inspireren en tips en tricks uit te wisselen. Haak gezellig aan bij het handwerkcafé!

• 13 jul t/m 31 aug Vakantielezen Bekijk details

13 juli 2024 t/m 31 augustus 2024

Wat leuk dat je in de vakantie veel kilometers gaat lezen! Je kunt je gelezen kilometers bijhouden in een speciaal kilometerboekje. Elke bladzijde is een kilometer. Je mag dan ook vijf kleine streepjes op je meetlint kleuren (per bladzijde). Kun je zelf nog niet (goed) lezen? Dan telt het voorlezen of samenlezen van een boek ook mee.

• wo 17 jul Super knutselfeest met MakeDo Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

In de zomervakantie is het heerlijk als kinderen lekker kunnen knutselen. Met schroefjes en zaagjes van Makedo kan een kartonnen doos omgetoverd worden in een voertuig, hond of draak. Kom naar het MaakLokaal van de Bibliotheek Hoeksche Waard in Oud-Beijerland waar deze zomer vele leuke activiteiten georganiseerd worden.

• wo 17 jul Piratenfeest met Mus en Kapitein Kwaadbaard Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Bibliotheek 's-Gravendeel

Ahoy, jonge avonturiers! Kom naar de bibliotheek in 's-Gravendeel en vier een onvergetelijk feestje in de wereld van Mus en Kapitein Kwaadbaard. Beleef als een echte piraat een middag vol spannende verhalen, piratenavonturen en leuke activiteiten op woensdag 17 juli. We hebben een extra speciale verrassing: De kinderboekenschrijver Kevin Hassing zal bij ons aan boord stappen om zijn verhalen te delen!

• do 18 jul Filmmiddag: West Side Story Bekijk details

Van 13:30 tot 16:30 | Bibliotheek Puttershoek

Gezellig een middag uit in de Hoeksche Waard? Samen met je man/vrouw, vriend/vriendin, of alleen, om nieuwe contacten te leggen. Humanitas Interessebank organiseert samen met De Huiskamer van de Wijk en de Bibliotheek Hoeksche Waard een filmmiddag. Op donderdag 18 juli van 13.30 uur tot 16.30 uur vertonen wij de film West Side Story in ’t Huys te Hoeck in Puttershoek.

• za 20 jul CoderDojo Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

De CoderDojo is na 5 jaar inmiddels een bekend begrip geworden in de Hoeksche Waard. Tijdens deze tweewekelijkse bijeenkomsten kunnen kinderen van 8 t/m 17 spelenderwijs leren programmeren, ontdekken hoe een Microbit werkt of een auto op zonne-energie, een robot programmeren of een 3D-model maken voor de 3D-printer of juist een 2D-ontwerp voor de laser- en vinylsnijder of mokkenpers. Het is deze maand op 6 en 20 juli.

• 22 jul t/m 26 jul Hulp bij taal Bekijk details

22 juli 2024 t/m 26 juli 2024 | Diverse vestigingen

• 22 jul t/m 26 jul Hulp bij digitaal Bekijk details

cheerful young woman helping an elderly senior person using laptop  computer for internet search and email 22 juli 2024 t/m 26 juli 2024 | Elke week | Diverse vestigingen