Resultaat 1 - 10 (van 15)

• vr 23 feb BoekStart: Peuterparade in Oud-Beijerland Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

De BoekStart Peuterparade op 23 februari staat in het teken van verliefd zijn. Dit keer lezen we geen boekje voor, maar is er een leuke poppenkastvoorstelling. De poppenkast gaat over het bekende boekje ‘Kikker is verliefd’ van Max Velthuijs.

• za 24 feb Shogi workshop Bekijk details

Van 13:30 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

Speel het oeroude spel Shogi uit Japan mee in de bibliotheek van Oud-Beijerland. Shogi is een strategisch spel van de Samoerai uit Japan. Deze uitstekend getrainde vechtersbazen moesten het niet alleen hebben van hun spierkracht, maar ook van hun denkkracht. Shogi betekent letterlijk ‘het spel van de generaals’ en wordt al eeuwenlang gespeeld. Na een korte uitleg kan men meteen aan de slag met dit uitdagende bordspel!

• ma 26 feb Dungeons & Dragons spel Bekijk details

Van 19:00 tot 22:00 | Bibliotheek Mijnsheerenland

Voor iedereen die wil kennismaken met het fantasy rollenspel Dungeons & Dragons organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard samen met Lucas van der Klei een workshop met het spel op 12, 19 en 26 februari.

• wo 28 feb Fraude en veiligheid op internet Bekijk details

Female keyboard computer desk fingers 28 februari 2024 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum en Heinenoord (Hofweg 13 Hof van Assendelft)

Identiteitsfraude, phishing, oplichters op social media. Hoe herken je het en wat kun je er tegen doen? Daarover gaat de lezing die in de bibliotheken van Oud-Beijerland en Heinenoord plaatsvindt op woensdag 28 februari. Dit is een samenwerking met de Rabobank en de Bibliotheek Hoeksche Waard. LET OP in Heinenoord in het Hof van Assendelft Hofweg 13 Heinenoord

• wo 28 feb Tekenen met een 3D-pen Bekijk details

Van 14:15 tot 16:00 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

Het makerslab van de Bibliotheek heeft weer iets nieuws om uit te proberen: 3D-printpennen. Wil je eigen gemaakte originele oorbellen maken, een sleutelhanger of wil je juist het Oude Raadshuis namaken? Kom dan op 28 februari langs en leer spelenderwijs 3D-tekenen met 3D-printpennen.

• wo 28 feb Groot dictee van de Hoeksche Waard Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

Hoeveel geheimen heeft de Nederlandse taal voor jou? Beheers je alle spellingsregels of struikel je ook nog wel eens over bepaalde woorden? Test je kennis en doe mee aan het Hoeksche Waards Dictee georganiseerd door de Bibliotheek Hoeksche Waard.

• do 29 feb Filmavond: The Notebook Bekijk details

Van 19:30 tot 22:00 | Bibliotheek Strijen

Wil je genieten van een mooie film maar daarvoor niet de Hoeksche Waard uit? Op donderdagavond 29 februari 2024 verzorgt de Bibliotheek Hoeksche Waard in Streona een filmavond. Op het witte doek vertoont de Bibliotheek de film The Notebook.

• vr 01 mrt BoekStart: Peuterparade in Puttershoek Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Puttershoek

De BoekStart Peuterparade op 1 maart staat in het teken van verliefd zijn. Dit keer lezen we geen boekje voor, maar is er een leuke poppenkastvoorstelling. De poppenkast gaat over het bekende boekje ‘Kikker is verliefd’ van Max Velthuijs.

• 15 feb t/m 08 mrt Cursus Digisterker: omgaan met de digitale overheid Bekijk details

Group Of Mature Adult Students In Class Working At Computers In College Library 15 februari 2024 t/m 8 maart 2024 | Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt

Vanuit huis een verklaring voor een nieuw rijbewijs aanvragen? Of de huurtoeslag regelen? Het kan allemaal met internet. De overheid wil dat we onze zaken via internet regelen. Het heeft natuurlijk voordelen om er de deur niet voor uit te hoeven. Maar misschien ben je er niet zo handig in of zie je er tegenop. Als dat zo is, geef je dan op voor de gratis cursus DigiSterker in woonzorgcomplex Rembrandt in Oud-Beijerland.

• wo 06 mrt Workshop bedruk je eigen mok Bekijk details

Van 14:15 tot 15:45 | Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)

Wegwerpbekers zijn niet meer van deze tijd, dus iedereen neemt zijn eigen mok mee. Maar hoe weet je nu welke mok van jou is? Voor iedereen die snakt naar een unieke herkenbare originele mok biedt het Hoeksch MaakLokaal van de Bibliotheek Hoeksche Waard uitkomst.

Paginanavigatie